Doctor Strange 2 ar putea apărea anul viitor

Viitorul filmelor Marvel incepe din ce in ce mai mult sa se contureze, iar un film spre care regizorii par deja sa se fi orientat este Doctor Strange 2. Acest film va fi unul dintre filmele care vor veni imediat dupa Avengers Endgame si va fi un film pe care cu siguranta toti fanii Marvel il vor indragi foarte mult. Acest film se bucura deja de o baza mare de fani care au apreciat mult prima parte din Doctor Strange. Odata cu acest al doilea film, se vor explora din nou mai multe lucruri despre Doctor Strange.

Din ce se stie pana acum, se pare ca Disney are de gand sa lanseze Doctor Strange 2 in anul 2020, alaturi de un posibil film Black Widow. Cu toate ca Marvel a anuntat aceste filme, odata cu evenimentul ComicCon, nu s-a specificat totusi nici o data cu privire la aceste noi filme. O multime de informatii neoficiale aiu inceput totusi sa apara online si din ce se pare pana acum, anul viitor vom avea parte de lansarea celor doua titluri. Fanii vor putea vedea astfel noile aventuri ale acestui personaj Marvel foarte indragit.

Primul Doctor Strange a avut un succes imens, iar fanii se asteapta ca si acest al doilea film sa se ridice la asteptarile rol. Ramane de vazut daca cei de la Marvel vor reusi sa faca acest cluru, Doctor Strange fiind un film derspre care foarte multi deja spun ca va fi unul de succes. Confirmarea cu privire la cel de-al doilea film va veni cat de curand, mai ales ca in momentul de fata ruleaza in cinematografe Avengers: Endgame. Nu au fost oferite nici un fel de detalii cu privire la acest nou film si respectiv la subiectul pe care el il va aborda.

Din ce se mai cunoaste, cu siguranta filmul va avea acelasi regizor, iar Benedict Cumberbatch va reveni pentru a juca rolul lui Doctor Strange, rol pe care l-am vazut si in ultimele filme Marvel. Primul film cu Dr. Strange a fost lansat in anul 2016, acesta obtinand la box-office 667 de milioane de dolari. Se spune astfel ca si cel de-al doilea film va reusi sa fie unul de succes iar fanii sunt deja in asteptarea acestui nou film. Sa speram ca el se va ridica la asteptarile fanilor si va reusi sa fie pe placul acestora, un astfel de film fiind unul foarte indragit.

Add a Comment