Ce se mai aude despre Black Adam

Este cunsocut faptul ca Black Adam va fi spin off-ul lui Shazam, acest film aducandu-l in rolul principal pe Dwayne Johnson. Shazam s-a lansat cu putin timp in urma, acesta reusind sa obtina inca din primul weekend 158 de milioane de dolatri, acest film avand un buget de productie de 100 de milioane. Dwayne Johnson, unul dintre producatorii acestui film a tinut sa le multumeasca oamenilor pentru faptul ca acest film a avut un asa de mare succes la box office.

Shazam a ajuns pe primul loc in box-office-ul american, de aceea producatorii le multumesc fanilor pentru interesul pe care l-au acordat acestui film. Ca raspuns la cererile fanilor, Black Adam si anume spin-off-ul filmului Shazam va incepe productria in prima parte a anului viitor, de aceea incep deja sa apara cateva zvonuri si cu privire la acest film. Black Adam este un erou care se afla in directa legatura cu Shazam. Johnson i-a convins pe regizori sa renunte de a-l mai folosi pe Black Adam in filmul cu Shazam si sa-i construiasca acestuia propriul film.

Regizorii au fost de acord cu propunerea actorului si au facut acest lucru. Black Adam va avea asadar propriul sau film in care va putea sa se remarce. Desi initial erau gandite altfel lucrurile, acestea s-au mai schimbat, iar realizatorii au ajuns la concluzia ca este mult mai bine sa-l separe pe Shazam de Black Adam. O prima varianta a scenariului filmului cu Black Adam a fost deja aprobata si se pare ca ea va include si alte personaje cunoscute de la DC. Printre aceste personaje se vor numara Hawkman, Stargirl si Atom Smasher.

Hawkman a mai aparut si in serialul Legends of Tommorow. In acelasi timp, Stargirl va aparea si ea in propriul ei serial DC, care va fi lansat anul acesta. Black Adam este un anti hero pe care Dwayne Johnson il va interpreta. El se ocupa de gandirea si dezvoltarea acestui personaj de ceva vreme. Actorul a mai spus despre acest personaj ca il considera ca fiind parte din ADN-ul sau acum. A mai spus si despre faptul ca acest personaj il face sa fie foarte entuziasmat, de aceea el se bucura ca are ocazia de a-l interpreta. Ramane de vazut care va fi viitorul acestui film si directia spre care se va orienta. Fanii DC asteapta cu nerabdare aceasta noua pelicula si sunt incantati de ideea acestui nou film DC.

Add a Comment